Dünyanın Etrafında Analog: Norveç

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici Claire Devos (@kler) kıyafet dolu bir çanta ve bir İnstant kamere ile Norveç’e yaptığı bir yıllık seyahatini paylaşıyor.

İsim: Claire Devos
LomoEv: kler
Sosyal Medya: Flickr
Kamera: Fuji Instax Mini 90 Neo Classic
Film: Fujifilm Instax Film Mini
Yer: Norveç

İki yaz önce, bir yıllığına Norveç’e seyahate giderken yanımda kıyafet dolu bir çanta ve bir şipşak fotoğraf makinesinden başka bir şey yoktu. Nefes kesen bir deneyimdi. O dağın tepesinde nasıl hissettiğimi asla unutmayacağım, berrak havayı solurken. Gölün yukarısında gün batımı ne kadar da güzeldi. Özgürlük.

Seyahatim boyunca çok şey öğrendim. Uzun soğuk kış ayları boyunca yaşamaya devam etmek istiyorsam sıcak tutacak kıyafetler bulmam gerektiğini farkettim. Sonunda karaca, alageyik ve ren geyiği arasında ki farkı öğrendim. Norveççe nasıl yemin edildiğini öğrendim. Ama her şeyden önce, şehir rehberlerinde "bu rota çocukların bile gidebileceği kadar kolay" dediğinde inanmamayı öğrendim. Ben yerden metrelerce yüksekte, yedi saatlik dar bir pakita yolda yürümeye kolay demezdim. Ama ben ne biliyorum ki? Belki de tüm Norveçli çocuklar birer süper bebeklerdir, doğar doğmaz dağlara tırmanan.


"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2016-11-11 #lokasyonlar

Daha İlginç Makaleler