Dünyanın Etrafında Analog: Connemara, İrlanda

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici Mark Furniss bizi memleketinin sihirli dünyasına götürüyor.

İsim: Mark Furniss
LomoEv: @furn7973
Fotoğraf Makinesi: Hasselblad Xpan
Film: Kodak Aerochrome
Lokasyon: Connemara, İrlanda

Connemara, İrlanda'nın Galway bölgesindeki sihirli bir mekan. Batısında Atlantik Okyanusu, doğusunda ise dağlar var. Bu doğa gereği hava bir dakikadan, bir sonrakine kadar anında değişebiliyor ve bu da bölgenin sihirli ve beklenmedik yönünü güçlendiriyor.

Köpeğim George gün boyu bana eşlik etti ve ünlü Connemara taylarını beslemek için yanımızda elma getirdik. Bu Aerochrome, filmin şansına daha güneşli ve pofuduk beyaz bulutlarla kaplı kaldı, bu da kızılötesi fotoğrafçılık için ideal koşul. Her şeyin tam olması gerektiği gibi olduğu bir gündü – güzel hava, etkileyici manzaralar, Aerochrome ve Xpan’in mükemmel birlikteliği – ve bu filmi kesinlikle hatırda kalır kıldı!


"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2016-11-14 #lokasyonlar

Daha İlginç Makaleler