Dünyanın Etrafında Analog: Meruwi, Sudan

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün Lomografici Merve Baştürk (@merveebasturk) bizi Sudan’ın çöllerine götürüyor.

İsim: Merve Baştürk
LomoEv: merveebasturk
Fotoğraf Makinesi: Canon ae-1 / La Sardina
Film: Lomography Earl Grey B&W 100 ISO / Tudorcolor XLX 200
Lokasyon: Meruwi, Sudan

Nubian piramitleri, Sudan’ın kuzey bölgesi Meruwi’de bulunan eşsiz bir yer. Çölü, bedevileri ve develeri ile adeta kusursuz bir atmosfer.

Krediler: merveebasturk

Üç arkadaşım ve ben hatrı kalır bir macera için sabahın ilk ışıklarıyla yola koyulduk. Başkent Hartum’dan 3-4 saat uzaklıkta bulunan piramitler kelimenin tam anlamı ile başlı başına bir dünya. Her köşesi bir fotoğraf karesi ve insan deklanşöre basmaktan kendini alıkoyamıyor. Dikkat edilmesi gereken tek husus ise filmlerin sıcağa maruz kalmamaları. Yolunuz birgün olurda çöle düşürse, benim içinde deklanşöre basmayı unutmayın. Gülümseyin, çektim!

Krediler: merveebasturk

"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

merveebasturk tarafından, 2016-11-18 tarihinde ve #lokasyonlar #sudan #col #piramit #deve başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler