Karşınızda Yeni Lomo’Instant Murano

Renkli evler ve İtalyan güneşinin yansıdığı parıltılı camlardan esinlenilen bu çok renkli tasarım, Lomo’Instant’a özgü tüm özellikleri içinde barındırıyor ve kullanımı çok kolay. Her deneyim seviyesindeki fotoğraf severler için uygun olan Lomo’Instant Murano, Sevgililer Günü için de ideal hediye.

Dünyanın cam üfleme merkezinden ilham aldığımız bu renkli tasarım, Lomo’Instant fotoğraf makinelerine özgü tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Flaş Filtreleriyle fotoğraflarına renk kat, sınırsız çoklu pozlama özelliği ile sevgini katman katman birleştir, flaşı açıp kapatarak pozlama üzerinde kontrolü eline al ya da ışıkla boyama şaheserleri için Bulb modunu dene. Combo paketlerden birini alıp, farklı lens eklentileriyle hayal gücünü bir üst seviyeye taşı!

Bu Sevgililer Günü’nde sevdiklerini çok renkli bir anı yaratıcısı ile mutlu et ve gelecek anılarınızı birlikte kaydedin. Dahili geniş açılı lensle süper tatlı selfie’ler çekin, sevdiklerinin gülüşünü yakala ve cüzdanına sığacak boyutta bir fotoğrafın saniyeler içinde parmaklarının ucunda oluşmasını izle. Şipşak fotoğraflar sevgili paylaşmanın en mükemmel yolu!

Şipşak fotoğrafçılık maceralarına renk kat —Lomo’Instant Murano’yu Lomography Online Dükkan ya da sana yakın bir Gallery Store’dan ön sipariş ver!

2017-01-11 #donanım #haberler

Bahsedilen Ürün

Lomo'Instant

Lomo'Instant

Şipşak fotoğrafçılığın sınırlarını dünyanın en yaratıcı şipşak makine sistemi ile bir adım öteye taşı ve Lomo'Instant fotoğraf makinesine "merhaba" de! Lomo'Instant her yere yanında rahatlıkla taşıyabileceğin mükemmel boyutta. Her yerde ve herkesle anında paylaşabileceğin fantastik fotoğrafları, en yaratıcı şekilde çek.

Daha İlginç Makaleler