Film Swap: @tohumus ile Aynı Film Farklı Mekanlar

4

Sakarya ve Prag, aynı cümle içinde duyduğumuzda bile farklı duygulara kapılmamıza neden oluyor. Peki ya aynı filmde?

Krediler: emrekskn

Uyum, devamında ne olacağını bilmediğin şeyler gerçekten uyumu yakalayabilirler mi?

Geçtiğimiz kış Onur Önal (@tohumus) ile birlikte film fotoğrafçılığı içinde daha farklı ne yapabiliriz diye konuşuyorduk. Birden aklımıza Film Swap yapabileceğimiz geldi. Bu proje diğer film takaslarından farklı olmalıydı.

Film boyunca olabildiğince farklı şeyler pozlamaya çalıştım. İnsan, doğa, yapılar ve uzun pozlamalar… Bu çeşitlilik proje için karşımıza daha çok hikâye çıkartmamızı sağlayacaktı. Onur’un ne pozladığını bilmiyordum. Bilinmezlik duygusunun verdiği heyecan ile filmi biran önce bitirdim. Sonuçlar elimize geçtiğinde film takasının verdiği heyecan ve belirsizlik duygusu inanılmazdı…

Onur Önal’ın gözünden film swap…

"Emre bu fikri bana söylediği zaman henüz banyoya vermediğim filmler yurt dışında çektiklerimden oluşuyordu. Orada kullandığım filmleri vermekten başta çekinsem de fikrin verdiği heyecan daha ağır bastı ve rastgele bir filmimi ona verdim. En büyük heyecan ise onun ne çekeceğini bilmemekti. Sonuçları aldığımızda heyecanlandık; bu takas ilkti ancak asla son olmayacaktı. Spontane sonuçlar böyle ise, planlayarak yaptığımızda neler olabileceği fikri... Meraklı ve heyecanlıyız."

İşte sonuçlar…

emrekskn tarafından, 2017-03-13 tarihinde ve #donanım #insanlar #dersler #film-swap #swap #tipster #double-exposure başlığında yazıldı.

4 Yorum

  1. argentic-translation
    argentic-translation ·

    Good job guys =)

  2. nural
    nural ·

    elinize sağlık @tohumus & @emrekskn

  3. emrekskn
    emrekskn ·

    @argentic-translation thanks, your welcome :)

  4. emrekskn
    emrekskn ·

    @nural teşekkürler ^^

Daha İlginç Makaleler