Ada Fotoğrafçılığı

Türkiye'nin üç bir yanı denizlerle çevrili iken biliyoruz ki deniz kenarları harika fotoğraflar doğurur. Biraz zaman bulup vapura atlamaya hazırsanız, aslında İstanbul kenarındaki adalar çok yakın! Bostancı'dan 40 dakika gibi bir sürede adadasınız! Hemde üç, dört farklı firma günde bir çok sefer yapıyor.

Krediler: aleyna

Büyükada, Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Sedef Adası yerleşim olanlar. Her birinde farklı yapılacak ve görülecek şeyler var. Büyükada'nın en yüksek tepesinde Aya Yorgi Kilisesi ve Aya Yorgi Manastırı varken, yedi tane plajdan denize girebilirsiniz. Heybeliada en yeşil adadır mesela! Orada İnönü Müzesi'ni de gezebilirsiniz. Burgazada'ya gittim ben geçen gün. Bol bol dolandım, harika öğlen yemeği yedim! Sait Faik Abasıyanık Müzesini gezdim, gerçekten çok güzeldi.

Krediler: aleyna

Gidince Lomography XPRO 200 ISO kullandım ben. Ama Lomography LomoChrome Turquoise XR 100-400 ve Lomography Lomochrome Purple XR 100-400 filmlerin de harika olabileceğini düşünüyorum! La Sardina kullandım bu resimlerde. Senin de adada resimlerin varsa, hangi makine ve filmle çektiğini bizimle paylaş!

Aleyna Doğan tarafından, 2017-03-29 tarihinde ve #lokasyonlar başlığında yazıldı.

Bahsedilen Ürün

Lomography La Sardina

Lomography La Sardina

Mütevazı bir sardalya konservesi gibi tasarlanan La Sardina, süper eğlenceli özelliklerle donatıldı. Standart 35mm film kullanıyor, geniş açılı lense sahip ve geri sarma kolu ile filmini istediğin zaman geri sarıp, zamanda geri dönüş yapabilirsin. Çok farklı tasarımları ile La Sardina sana bir okyanus dolusu analog olasılık sunacak.

Daha İlginç Makaleler