Lomography Simple Use Film Camera ile Dünyanı Mora Boya

Dünyayı keşfetmeye hazır mısın? Kendi hayal dünyanı, kullanıcı dostu, kompakt Lomography Simple Use Film Camera'nın sevilen, kült favorisi LomoChrome Purple ISO 100 - 400: Saykodelik Renk Değiştiren Film ile yüklü hali ile yansıt.

Simple Use Film Camera ile analog fotoğrafçılık zahmetsiz hale geliyor. Önceden yüklenmiş Purple film, sanatçıların ve sürrealistlerin fantezi odaklı fikirlerini açığa çıkarmayı daha da kolaylaştırıyor; hedefin canlı fuşya tonları, güçlü magentalar, pastelvari orkideler ya da yumuşak lila tonları elde etmek olsun, bu filmle analog gerçekliğinin dünya dışı tonlara dönüşmesini garanti edersin.

Daha iyisi, LomoChrome Purple'ı renk jelleri ile karıştırıp eşleştirerek içinde ki ressamı ortaya çıkar. Purple film ile parlak kırmızılar elde etmek için sarı ve macenta jelleri birleştir, daha yoğun morlar için camgöbeği ve macenta jelleri karıştır veya mavi ve sarı jelleri bir arada kullanarak yeşilin güzel bir tonunu yakala.

Simple Use Film Camera ile ilgili en iyi şey ne mi? Onu herhangi bir 35mm filmle yeniden yükleyebilirsin. Bunun için mikrositemizi ziyaret et!

2017-04-20 #donanım #haberler

Daha İlginç Makaleler