Karşınızda Lomography Simple Use Film Camera

Süper eğlenceli ve kolay kullanımlı Lomography Simple Use Film Camera üç farklı fantastik filmden biriyle dolu olarak geliyor, böylece çekime hemen başlayabilirsin. Dahili flaşı da olan bu kompakt makine ile güzel anılarını, her ışık koşulunda yakalayabilirsin. Partiler, akşam yemekleri, gece maceraları ve çok daha fazlası için ideal!

Simple Use Film Camera Renkli Negatif, Simple Use Film Camera LomoChrome Purple ve Simple Use Film Camera Lady Grey

Hepsi farklı ve çılgın bir filmle dolu olan üç Lomography Simple Use Film Camera’dan birini seçebilirsin. Klasik analog görüntüler için Renkli Negatif ISO 400, duygu yüklü monokromlar için Lady Grey ISO 400 ya da dünyanı mor tonlarında görmek için Lomography’e özel, benzersiz renk dönüştüren LomoChrome Purple ISO 400 modellerinden birini tercih edebilirsin.

Dahası da var —Renkli Negatif ve LomoChrome Purple film yüklü olan Lomography Simple Use Film Camera’lar aynı zamanda üç farklı Renkli Flaş Filtresi’ne de sahip! Sarı, magenta ve mavi filtreleri tek tek ya da birlikte kullanarak altı farklı tonda fotoğraflar elde edebilirsin. Tek yapman gereken filtreyi flaşın önüne getirmek ve fotoğrafını farklı bir renk tonuna dönüştürmek!

Ayrıca, tamamen deneysel olmak istiyorsan Simple Use Film Camera’nı yeniden 35mm film ile yükleyebilirsin! Eğlenceyi uzat ve içindeki tamirciyi ortaya çıkar! Arada ışık sızıntıları olabilir - ama hepimiz biliyoruz ki esas eğlence burada başlıyor. Ama dikkatli ol – yeniden film takmak biraz zahmetli olabilir! Talimatlarımızı ve garanti koşullarını oku – makine ve tüyolar hakkında daha fazla bilgi için mikrositemizi ziyaret edebilirsin.

Hemen Lomography Online Dükkan ya da sana en yakın Gallery Store’a uğra ve Lomography Simple Use Film Camera’nı ön sipariş ver.

2017-04-18 #donanım #haberler

Daha İlginç Makaleler