Karşınızda Neptune Convertible Sanat Lensi: Bir Hikaye, Sınırsız Son

Hayat sürprizlerle dolu. Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ile her şeye hazır olacaksın. İnanılmaz keskinlikte görüntüler için 35mm, 50mm ya da 80mm sabit odak uzaklığına sahip ön lenslerden birini kullan, iris diyafram mekanizma sistemi ile mükemmel keskinlikte fotoğraflar elde et ya da altı farklı diyafram plakası ile, özellikle açık diyafram değerlerinde fotoğraflarının çevresine kırılgan bir bokeh etkisi kat. Her odak uzaklığında, en küçük detayı bile yakalayabileceğin kadar yakın çekim yapabilirsin. Küçük ve hafif tasarımıyla bu Sanat Lensi Sistemi her çekim ortamı için optimal özelliklere ve sınırsız potansiyele sahip. Farklı etkiler sunacak ve 15mm ultra-geniş açıdan 400mm monokülere kadar farklı odak uzaklığında lensler üzerinde şimdiden çalışmaya başladık. Bizi şu an Kickstarter üzerinden desteklersen, ilk hangisinin üretileceği konusunda oy kullanabileceksin...

Piyasadaki Lens Sistemlerinden Çok Farklı

Charles Chevalier tarafından 1830’ların sonunda üretilen ilk değiştirilebilir lens sisteminden esinlenilen bu Sanat Lensi Sistemi piyasadaki lens sistemlerinden çok farklı olmak için iki yüzyılın en iyilerini bir araya topluyor. En iyi kalite cam lens ile elde birleştirildi, her çekim durumunda benzersiz keskinlik ve güçlü, doygun renkler için özel olarak tasarlandı. Canon EF, Nikon F ya da Pentax K bayonet opsiyonlarının yanı sıra, Lomography’den alabileceğin adaptörler ile çok daha fazla makine ile birlikte kullanılabiliyor. Günümüzün analog ve dijital fotoğrafçıları için kompakt ve tam bir set. Bizi Kickstarter üzerinden destekle ve Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi’ne ve projeye özel ekstralara %45’e varan indirimle sahip ol!

Fotoğraflar: Olivia Locher, Jonathan Taylor, Sunsern Poontavee, Daniel Schaefer, C.C. Wu, Eleanor Hardwick, Yoann Leveque (Model: Sara Etienne) ve Lorenzo Scudiero

Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ile yeniden Kickstarter’dayız — tüm fotoğrafçılık olasılıklarında ihtiyacın olan her şey bir arada. 35mm, 50mm ya da 80mm sabit odak uzaklığına sahip, değiştirilebilir üç ön lensten birini kullanarak, tek bir lens sistemiyle, her çekim durumuna hazırlıklı olacaksın. Fotoğraflarının çevresine güzeller güzeli kırılgan bir bokeh etkisi için altı farklı diyafram plakasından birini kullanıp, sınırsız yaratıcılık kombinasyonunu deneyimleyebilirsin Charles Chevalier’in orijinal keşfinden esinlenilip pürüzsüz ve şık bir tasarım için yeniden tasarlanan bu çoklu katmanlı lens, ister analog, ister dijital kullanan başlangıç seviyesindeki fotoğrafçılar ve profesyoneller için ideal çözüm olacak.

Bizi Kickstarter’da destekleyerek Neptune Convertible Sanat Lensi Sistemi ve projeye özel ekstralara %45’e varan indirimle sahip olabilirsin!

2017-05-04 #donanım #haberler

Daha İlginç Makaleler