Andres Serrano: Kışkırtıcı Portre Fotoğrafları

Amerikan fotoğrafçı ve sanatçı Andres Serrano halkın ilgisini nasıl çekeceğini biliyor. Kışkırtıcı ve etkileyici fotoğraf çalışmaları meraklı ve şüpheli kaşları yükseltmeye devam ediyor.

Dışkı, vücut sıvıları ve cesetleri kullanmasıyla tanınan Serrano gözleri bu konulara - çağdaş gerçekliğe çekmeyi sever. Ona göre, insan durumu genellikle sanat fantazileri ile göz ardı edilir.

Andres Serrano, Nicolas ve Romeo ve Dany (Denizens of Brussels), 2015; Andres Serrano, Naghfurmimoum, (Denizens of Brussels), 2015; Andres Serrano, Omari (Denizens of Brussels), 2015

Fotoğrafların estetiği eski ustalarınki gibiyken, yakın zaman esintisini hissediyoruz. Gözleri, yuvarından yıldızlara kadar uzanıyor, hareket ediyor ve şımartıyor.

Gerçekliği Açıklamak: Andres Serrano sergisi Amsterdam'daki Huis Marseille de 10 Haziran'da başlıyor.

Andres Serrano, Johnny (Nomads), 1990, 4/4 (edition of 4 + 2 AP). Huis Marseille Collection; Andres Serrano, Ludovic Keldermans ve Jan Ratynski (Denizens of Brussels), 2015; Andres Serrano; Steve-o & "Genocyde", (Residents of New York), 2014; Andres Serrano, Sister Irina. Alexander, Nevsky Church, Jerusalem (Jerusalem), 2014, 1/3 (edition of 3 + 2 AP), Courtesy Galerie Nathalie, Obadia Paris/Bruxelles

Sergi 3 Eylül'e kadar devam edecek.


Fotoğraflar basın dosyasından alınmıştır.

2017-07-01 #haberler
Aleyna Doğan tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler