Kendi LomoWall'unu Yarat!

Kendi LomoWall sergini yaratmak ve bizimle Lomography'nin 25. yılını kutlamak ister misin? İşte tüm bilmen gerekenler!

Krediler: lomographyparis, lomographysoholondon & lomographynyc

Peki neden LomoWall sergisi?

Ülkeleri, kültürleri ve insanları fotoğrafçılık gücüyle bir araya getirmek istiyoruz. Sınırları, şimdiye kadar inşa edilmiş en büyük LomoWall serisi ile kaldırıyoruz ve kendi LomoWall sergini yaratmak için sana destek olmak istiyoruz!

Kendi LomoWall sergimi nasıl oluşturacağım?

Ağustos 2017 sonuna kadar yayınlanacak tüm muhteşem yarışmalardan topladığımız kazanan fotoğrafları sana göndereceğiz. Gönderdiğimiz fotoğraflar, dünyanın öbür ucundaki diğer beş ülkenin fotoğraflarıyla birlikte kendi ülkenin dijital kopyalarını içerecektir. Tek yapman gereken bunları bastırmak, bir LomoWall kurmak ve en sevdiğin insanları kendi kültürel mozaiklerini kutlamaya davet etmek! LomoWall'unu oluşturmak için birkaç tüyo hazırladık. Linke tıkla ve neler yapabileceğine bak!

İşte ödüller ve hediyeler hakkında daha fazla bilgi!

Kendi LomoWall sergisini hazırlayan ve bize açılış gecesinden muhteşem görüntüler gönderen herkes, Lomography Online Dükkan'da harcamak için 50 EUR değerinde kupon kazanacak. Ayrıca beş özel tasarım Lomo LC-A + fotoğraf makinesinden birini kazanmak için adını bir çekilişe ekleyeceğiz. Eğer bunlardan birini kazanamazsan, sana özel tasarımlı bir Diana F+ fotoğraf makinesi göndereceğiz! Dahası, eğer LomoWall yarışmalarına fotoğraf gönderir ve kazananlardan biri olursan, otomatik olarak bu yılın TEN AND ONE Yıllık Lomography Fotoğraf Ödülleri içerisinde yer alan özel kategoride de değerlendirilme şansını elde edeceksin. Bu da, Viyana'daki Lomography Genel Merkezi'ne bir haftalık ziyaret dahil, tonlarca ödülden birini kazanmak anlamına geliyor! Eğer henüz bir fotoğraf paylaşmadıysan, hemen Lomography Yarışmalar sayfasına git ve fotoğraflarını gönder.

Hangi ülkeler katılabilir?

Topluluk üyelerimizin seneler içinde bizi götürdüğü muhteşem yerlerden esinlenerek, 196 yarışma yarattık! Dünyanın her büyülü köşesini tanımak istiyoruz, bu yüzden bizi oraya götürmekten korkma!

LomoWall sergimi nereye kurabilirim?

Hayal gücünün sınırlarını zorlayıp, diğerlerinden farklı olarak küresel bir sergi açmamıza yardımcı olmanı istiyoruz. Everest Tepesi'nden Büyük Kanyon'un altına, yedi denizlerde seyreden bir yelkenliden, tundranın ortasında bir igloya, hatta peri ışıklarıyla dolu bir mağaraya kadar — dünyayı LomoWall'lar ile kaplamamıza yardım etmeni çok isteriz.

Nasıl katılabilirim?

LomoWall sergisine katılmak çok kolay. Tek yapman gereken bu formu doldurmak.
LomoEv oluşturduğuna emin ol.

LomoWall sergim ne zaman yapılmalı?

Yarışmalarımız 31 Ağustos 2017'de sona erdiğinden kazanan fotoğrafları seçmek için zamana ihtiyacımız olacak, bu yılın Ekim ayı sergini hazırlamak için en iyisi olabilr!

Dünyaya açılmaya hazır mısın? Kayıt ol ve bizimle kutlamalara başla!

2017-07-19 #kültür #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler