Yıllar İçinde Diana F+

Diana, onu takip eden ve kendi takipçi kitlesi olan nadir fotoğraf makinelerinden biri. Bazıları kılavuza bile gerek olmadığını söyleyebilir ama biz onu o kadar çok seviyoruz ki bir kez daha tanıtıyoruz!

Krediler: toyam, qrro & buckshot

Eğer Diana'yı ve rengarenk aksesuarlarını görmek istersen seni suçlayamayız! O kadar güzeller ki! 1960'lara kadar kökleri uzanan orijinal Diana; basit, plastik ve orta format çekim yapıyor.

İnsanlar Diana'nın yumuşak odaklamasına, belirgin vinyetlerine ve daha bir çok harika özelliğinin rüzgarına kapıldılar. Yakın zaman içinde, dünyanın dört bir yanındaki üreticiler kendi Diana versiyonlarını yarattılar. Bu farklı dizayn edilmiş ve değişik özelliklere sahip Diana klonlarının başlangıcıydı.

Bu durumda bizde Diana'mızı yeniledik ve farklı versiyonlarını çıkardık!

Diana F+

Diana F+ orijinal Diana'ya olan saygımız sonucu ortaya çıktı. Modern zaman için yasarlanan Diana F+ yeni özelliklerle donatıldı. Kullanıcılara güçlü vinyet özelliği ve benzersiz renk geçişleri sunarak, orijinal Diana'yı yeniden tanımladı. Aynı zamanda renkli ve desenli dizaynlara geçiş oldu!

Diana F+ Cortina

Bu bebek mavisi tonları ve grafiklerle kaplanmış olan Diana F+ kış serisi soğuk kış günlerinde çekim yaparken sana harika bir arkadaş olacak. Sıcak ve tatlı görünüşüyle ve üzerindeki eğlenceli kış motifleri ile en soğuk fotoğrafları bile ısıtabilir.

Diana F+ Black Jack

Gösterişli ve siyahlara bürünmüş Diana F+ Black Jack orta format film çekimini şık bir deneyim haline getiriyor. Kim monokromatik büyüsüne ve rüya gibi kare çekimlerine karşı koyabilir ki?

Diana F+ True Blue

Diana F+ True Blue ile kasvetli günlere elveda et! Bu baş döndüren fotoğraf makinesi ile fantastik kare çekimler yap ve tavsiyemiz; flaş kullan!

Diana F+ Explorer Nocturne

Sadece 1000 adediyle Diana F+ Explorer Nocturne nadir görülen Diana klonlarından. Bu seri harika bakır gövdesi ve kurt illüstrasyonlarıyla süslü.

Diana F+ Honeycomb

Diana her ortam için uygun olarak bilinmekte ama bu sefer kendisi şehrin şık tarafına gidiyor! Altın rengi ve petek desenli kaplı Diana F+ Honeycomb şık görünüşüyle sahne ışıklarını üzerine çekeceğine eminiz. Ayrıca bu serinin bir hikayesi var! Satışa çıkma amacı dünyadaki arıların neslinin tükenmesi hakkında farkındalık yaratmak içindi.

Diana F+ CMYK

Renkler her yerde! Diana F+ CMYK harika çekim özellikleri sunmanın yanında harika estetik özelliği de sunuyor. Neon renklerle kendini ifade et!

Diana F+ Buttercup

Eğer filmle çekim yapıyorsan güneşli günler her zaman hoş karşılanır! İşte bu nedenle Lomography Diana F+ Buttercup serisini çıkardı. Çekim deneyimini bu neşeli Diana ile aydınlat!

Diana F+ El Toro

Cesur boğaları ve matadorlarıyla İspanya'ya saygı olarak Diana F+ El Toro ortaya çıktı! Kırmızı renk tutkusuyla ve özellikleriyle parıldayan bu serinin boynuzlarıyla canlan!

Diana F+ Colette

Lomography ve Collette Butik bir araya gelip Diana F+ Collette serisini yarattı. Bu büyüleyici orta format makinesi Collette butiğinin özel mavi noktalarını taşıyor ve yanında kadın gözünden ilham alınan bir kitapla geliyor. -''Diyaloglar No 1. - Bir Kadının Lensinden''- Paris'in geçmişinden kalan ipuçlarıyla yapılmış özel bir fotoğraf makinesi!

Diana F+ Glow in the Dark

Diana F+ karanlıkta bile partileyebilir. Gerçekten, Diana F+ Glow karanlıkta parlıyor! Diana F+'yı öne çıkaran tüm özelliklere sahip olan Diana F+ Glow'la karanlıkta da Diana tadını çıkar.

Diana F+ Love Letters

Te amo, Diana! Bu özel seri Diana'ya olan tüm aşkımızla dolu. Küçük ve sevimli orta format çekim fotoğraf makinesi Diana F+ Love Letters ulusal satışa çıktığında bütün kalpler pır pır etmişti. Diana F+ Love Letters'la tüm dünyaya sevgini ilet!

Diana F+ Sahara

Diana F+ Sahara ile Mısır'ın kum tepelerinde bir gezintiye çık ve çekim deneyimini olağanüstü kıl. Çöl hayatından esinlenerek harika illüstrasyonlarla kaplı Sahara serisi dolaşma arzunu arttıracak ve filmle çekmeye susatacak!

Diana F+ Mr. Pink

Senin rengin ne? Bu Diana klonu için, her şey pembe! Diana F+ Mr.Pink ile tüm gözler üzerinde olacak. Bu şık tasarımla orta format çekimini istediğin zaman istediğin yerde yap!

Diana F+ Cai Guo-Qiang

Sanatçı Cai Quo-Qiang'a saygı olarak Lomography, sanatçının ismiyle bir Diana F+ satışa sunuyor. Sanatçının dizaynları ve imzası eşliğinde, harika Diana F+ Cai Guo-Qiang serisi minimalizmi ve analog sevgisini bir paket içinde harmanlıyor.

Diana F+ Take My Heart

En güzel illüstrasyonlarla ve kan kırmızısı rengi ile, Diana F+ Take My Heart kolaylıkla koleksiyoncuların aranan hazinesi haline gelecek. Sanata saygını bu orta format fotoğraf makinesi ile sun.

Diana F+ Gold

Biliyoruz ki bütün simler altından değildir ama Diana F+ Gold serisinin parıltısı o kadar güzel ki ondan bahsetmek zorundayız. Altın kaplı olan bu Diana klonu, Diana ailesinde yüksek sosyal statüye ve lüks bir görünüme sahip.

Diana F+ Chamonix

Harika kış anılarını Diana F+ Chamonix ile anımsa! Diana'nın bu klonu şirin kışlık kazaklardan birini giyiyor ve en havalı özellikleri barındırıyor, çoklu pozlama, bulb modu ve soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak güçlü bir flaş!

Diana F+ Instant Camera

Lomography Diana F+'ya yeni bir sürüm ekledi, artık Diana'nın imzasını Diana F+ Instant Camera ile Instax Mini filmlerde görebiliriz! 120 veya şipşak filmle çekim yapma seçeneği Diana F+ Instant'la artık daha kolay.

Diana F+ MEG

Lomography ve The White Stripes, Diana F+ Meg serisini yaratmak için bir araya geldi. Bu özel seride Diana F+ , “Jack” Holga fotoğraf makinesinin eküsidir ve grubun ikonlaşmış olan renkleri siyah, beyaz ve kırmızıyla kaplıdır. White Stripes hayranları bu tatlı jesti çok sevecek!

Diğer Diana Klonları

Onur listemizde artık üretimde olmayan Diana klonlarıda bulunmakta, Diana koleksiyonları için bulunmaz hazine!

---
Çekimlerini gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi resimlerini göndererek kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol! Lomography'nin 25 Yılı resmi sitesine göz at! Ayrıca sosyal medyada bizi takip etmeyi unutma! Partilerden sergilere, hediyelerden, daha fazlasına kadar hala gelecek tonlarca kutlama var!

2017-08-04 #donanım #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler