2000 Yılında Lomography'ye Yön Veren Fotoğraflar

2000 yılı, insanlığın yeni bir döneme girdiği zamandı. Bir dönüm noktası. Gelecek için olasılıklar ve fırsatlar. 27. Olimpiyat Oyunları Avustralya'nın Sydney kentinde düzenlendi. Yaz tatilinde, okyanus ülkesinin topografyasına benzer, vadileri, dorukları ve geniş açık alanları gezen ve keşfetmek için tatil yapılması gerektiğini düşünüyorduk. Geniş belirsiz ufuklar, belirsiz fakat umut dolu geleceğe eşlik ediyordu. Avrupa Airbus Konsorsiyumu, dünyanın en büyük yolcu uçağı olan Airbus A3xx'yı 656 yolcuyla planlamaya devam etti. Bunlar 2000 yılında meydana gelen birçok devrimci şeyden sadece birkaçı.

Hollanda aynı cinsiyetteki evlilik, evlat edinme ve boşanmayı yasallaştırarak herkesten öndeydi.

Krediler: emperornorton, stratski, bloomchen, domemerson, joyceyjoyce & nillerpiller

Cumhurbaşkanı Bill Clinton, doğru GPS erişiminin artık ABD ordusu ile sınırlandırılacağını ve Vietnam Savaşı'nın bitiminden sonra Vietnam'ı ziyaret eden ilk ABD başkanı olduğunu ilan etmişti. Eşi Hillary Clinton, aynı zamanda kamu görevini üstlenen ilk ABD Hanımefendisiydi. İlk yarı-Kore toplantısı gerçekleşti- Kuzey ve Güney Kore'nin liderleri konuşmak için bir araya geldi.

Nabız üretmenin yanı sıra kan akışını koruyabilen ilk toplam suni kalp olan Jarvik 2000'i alan ilk hasta nakil için başarılı oldu. Yani? Devrim gibi olaylardan başka bir şey yok.

Yeni milenyuma hoş geldiniz demek için ne güzel bir yol.

2017-09-19 #kültür

Daha İlginç Makaleler