Daniel Schaefer Lomo'Instant Square Deneyimini Paylaşıyor

New York'ta yaşayan fotoğrafçı Daniel Schaefer için sıradan bir gece. New York sokaklarında dolaşıp, modeli Elliott Brakebill ile Çin yemeği yiyip, Lomo'Instant Square":https://shop.lomography.com/tr/cameras/lomo-instant-square-camera ile çekim yapacağı bir fotoğraf turuna çıkıyor.

Model: Elliott Brakebill; Fotoğraf: Daniel Schaefer

Schaefer çektiği sokak fotoğrafları ve portrelerle adından söz ettiriyor. Deneyler yapmaktan keyif alıyor. O kadar ki, arkadaşı Brakebill ile New York’ta dolanırken Lomo'Instant Square ile oynamayı tercih ediyor. Karanlık ve neon ışıklar ona eşlik ediyor. Schaefer, Lomo'Instant Square'in lens kalitesi ve netliğinin, şipşak makineler arasında ender görünen bir kalitede olduğun farkında. Lomography Dergisi’ndeki daha önceki bir röportajında düşüncelerini şöyle paylaştı:

" Çantamın dibine sığdırabileceğim boyutta bir makineden, bu kadar tatlı boyutta bir fotoğraf çıkması inanılmaz! Ayrıca lensi kesinlikle olağanüstü... (I) Işığın yarattığı dokuyu çok sevdim ve lens/film kombinasyonun yarattığı renk karakteri çok etkileyici."

Brakebill’in model olduğu fotoğraflardan bir seçki:

Model: Elliott Brakebill; Fotoğraf: Daniel Schaefer

Schaefer Daguerreotype Achromat 2.9/64 Art Lensi https://www.lomography.com/magazine/319851-dagerreyotipi-akromatik-2-9-64-sanat-lensi-ile-ilk-izlenimler-daniel-schaefer ve Minitar-1 lensi severek kullanmaya devam ediyor. Şu an 2018 için planlanan atölyelerine devam ediyor. Projeleri hakkında daha fazla bilgi almak için websitesini ziyaret edebilirsin.


Daniel'in canlı renkler içeren fotoğraflarından etkilendin mi? Hemen kendi Lomo'Instant Square fotoğraf makineni Online Dükkan’dan ön sipariş ver!

2018-02-01 #donanım

Daha İlginç Makaleler