Lomo'Instant Uygulamasına Neden İhtiyacın Olduğunun Dört Göstergesi

Uluslararası topluluk üyelerimiz tarafından yüklenen inanılmaz şipşak fotoğrafların sayısı her geçen gün artıyor. Biz de çekilen şipşak fotoğrafları paylaşmayı kolaylaşmak adına neler yapabileceğimizi düşünüp bir uygulama geliştirdik. Düz çekimleri dene, videolar yarat, ödüller kazan ve eğlenceli makaleler oku. İşte karşında Lomo'Instant App.

Fotoğraflar: Kenji Wai Chong, Reto Baer ve April Whisenand

1 Düz Çekimlerin Ustası Ol

Yamuk açılar, karmaşık arka planlar ve tarayıcı ayarları ile uğraşmaya son. Kompozisyonunu ustaca ayarla, fotoğrafını merkeze al ve şaheserini hemen LomoEv’in, Facebook ya da Instagram hesabında paylaş.

2 Film Yıldızı Ol

Fotoğrafını uygulamaya aktardıysan şimdi sıra bir stop motion video yapmakta. Hikaye anlatımıyla deneyler yap, birbirini takip eden bir senaryo oluştur ya da anılarını bir kitabın sayfaları gibi peş peşe sırala. Farklı hızları test et ve sonrasında yarattığın videoyu sosyal medya hesaplarından birinde paylaş!

3 Ödüller Kazan!

Takdir görmesi gerektiğine inandığın bir şipşak fotoğraf mı çektin? Uzman bir jüri paneli tarafından oylanan yarışmalarımızdan birine katılıp, Lomography ürünleri ya da Lomography Online Dükkan’da harcayacağın Piggy Puan’lar kazanma şansını kaçırma. Oh! Ve tabii ki bir milyondan fazla Lomography topluluk üyesi varken, diğer kullanıcıların neler çektiklerine bakmak da eğlenceli olabilir! ;)

4 Her Yerde Oku!

Lomography Dergisi’nin en yeni makalelerini her yerde oku! Fotoğrafçılarla röportajlar, uzaman analog tüyolar, yeni ve hatırı sayılır topluluk üyelerimizin dünyanın farklı yerlerinde çektiği fotoğraflardan oluşan makaleleri senin için düzenliyoruz – kahveni hazırla ve okumaya başla!

2018-02-09 #videolar

Daha İlginç Makaleler