Ringflash Kullanmak için 5 Neden!

Ring flaş, moda, makro ve portre çekimleri için ideal bir tercih. Homojen bir ışık dağılımı ile, portrelerdeki gölgeleri yumuşatıyor. Eğlenceli bir değişiklik için Lomography Ringflash aynı zamanda fotoğrafına çılgın renkler de katabiliyor. Farklı Lomography fotoğraf makineleri ile kullanıp, nasıl sonuçlar elde edeceğine bir bak. İşte bizim Lomography Ringflash’ı sevme nedenlerimizden bir kısmı.

Krediler: renaishashin

1. Deneyler yapabileceğin bir flaş

Lomography Ringflash sadece objene ışık yansıtmaktan çok daha fazlasını yapıyor – ayrıca deneysel portreler için de ideal bir ekipman. Objene bir (ya da daha fazla) renk ışık yansıtabilirsin ve bu sadece bir başlangıç!

Krediler: lomography

2. Öne çıkan portreler

Portre çekimlerinde, doğru ışık kullanmak çok önemli. Süt beyazı bir difüzör ile kullanıldığında Lomography Ringflash yakın çekimlerde fazla pozlamayı engelliyor. Diana F+ ile kullan ve objenin parıldamasını izle.

Krediler: heavenkot, trash-gordon-from-outer-space & lomography

3. Teknikolor büyüler yap

Sabit renkli halkalar, fotoğraflarına kırmızı, sarı ya da mavi ışık yansıtarak, canlı bir ton elde etmeni sağlıyor. Lomography Ringflash aynı zamanda renkli filtrelerle de uyumlu, böylece her flaşı, farklı bir renk ışık için kullanabilir ve çoklu renkli sonuçlar elde edebilirsin!

Krediler: lapsusgirl, lomoc, pyckapower & lucretia

4. Vinyetlerini arttır

Eğer Lomo LC-A+'nın vinyetlerini seviyorsan, daha da belirgin vinyetler için Lomography Ringflash ile birlikte kullanıp, tüm ilgili, objene çekebilirsin.

Krediler: fivedayforecast, lomography & moodification

5. Fisheye’ınla oyna

Fisheye fotoğraflar, kocaman 180° bir bakış açısını yakalıyor. Ne kadar yakından çekim yaparsan, fotoğraflardaki distorsiyon o kadar artıyor. Zaten komik görünen suratlara Lomography Ringflash ile bir ton da renk ekleyerek çok daha eğlenceli Fisheye portreleri elde edebilirsin.

Krediler: life_on_mars, hstevens1, artuu & stijn_b

Hemen Online Dükkan’a uğra ve kendi Lomography Ringflash’ını satın al.

2018-04-08

Daha İlginç Makaleler