Fikirlerinizi ve Anılarınızı Film Baskılarıyla Düzenlemenin Yaratıcı Yolları

Analog yaşam tarzı, fotoğraf çekip basmakla bitmiyor. Bu fotoğrafik baskıları iyi bir şekilde kullanabilirsiniz! Onları sanata dönüştürebilir veya hatta yardımcı bir şeye dönüştürebilirsiniz. İşte fotoğraflarınızı şık bir şekilde seçmenin ve organize etmenin birkaç yolu.

Krediler: scritcci

Fanzin Yapma Sanatı ve Scrapbooking

Fotoğraflarınıza güveniyor musunuz? Belki de biraz daha hırslı olmanın ve kendi fotoğraf fanzininizi kendi başınıza yayınlamanın zamanı gelmiştir. Analog deneyiminizi başka bir seviyeye taşıyın ve diğer medya ve yaratıcı tekniklerin yanı sıra, fotoğrafları sunuş şeklinizle sanatınızı daha fazla ifade edin. Zekice başlıklar yazın, çerçeveler ve arka planlar ekleyin- istediğiniz gibi tasarlayın. Lomografici @dux_x 'in eski ama güzel "Lomo Not Defteri"ni nasıl biçimlendirdiğine bakın!

Krediler: dux_x, superlighter, fafascinado & jabuka

Konseptler için Kolajlar

İster film ister dijital fotoğrafçı olsun, çoğumuz aynı anın, pozun veya planın fazladan fotoğraflarını çekmeyi severiz. Dürüst olalım, fazlalıkların birkaçından kurtulmak istiyoruz. Bu setleri kolayca kolajlara dönüştürün. "Yeni" fotoğrafı oluşturmak için, yapboz parçalarını yerleştirmek gibi, kesip yapıştırın!

Krediler: disdis, 1205442, velvet-daddy, liangdu, rewd & oulpiana

Fotoğraf Duvarlı Mini Müzeler

Biz insanlar her gün yüzlerce anı yaratıyoruz, ancak kayda değer ve değer verilmesi gereken bazı deneyimler var. Birçoğumuz bu geçici anları yakalamak için fotoğraf çekeriz ve onları fotoğraf sayesinde yeniden yaşamayı umut ederiz. Fotoğrafları temiz bir yüzeye asın veya sabitleyin ve kendi fotoğraf duvarınızı oluşturun. Bu anılarınız sergilenmeyi ve sık sık bakılmayı hak ediyor.

Krediler: mallorynox, siishell, legacy, agnes1409 & fabianohivio

Şipşak Film ile Şipşak Sanat Eserleri

Şipşak fotoğrafçılığın en iyi yanı, şipşak olması, dolayısıyla neredeyse zahmetsiz olmasıdır! Geliştirme süresi yok, işleme yok, genel olarak saatler ve hatta bir gün sürecek baskı yok. İşte bu yüzden onlardan sanat eseri yaratmak için mükemmeller. Karalama yapın, çizin, yazın, çıkartma koyun, dilediğiniz gibi kolajlayın. Şipşak film ile asla kötü sonuçlara gidemezsin.

Krediler: morpixx, legacy & scritcci

Bu yöntemlerden herhangi birini zaten denediniz mi? Albümünüzün veya çalışmalarınızın bağlantısını yorumlar bölümünde paylaşın!

cielsan tarafından, 2021-05-25 tarihinde ve başlığında yazıldı.
Lomography Türkiye tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler