Seni Çok Özledik, LomoChrome Turquoise!

The LomoChrome Turkuaz, ilk çıkışından bu yana koleksiyonumuzdaki en dramatik ve seçkin filmlerden biri oldu. Lomography Topluluğundan fotoğraf arşivini karıştırdık ve en çarpıcı olanları seçtik. Bize biraz yaratıcı düşünce ve büyük bir renk cümbüşü ile neler başarılabileceğini hatırlatıyorlar.

Hayal Gücünün Sınırı Yoktur

Tuhaf renkler gözümüze çarpıyor ve bizi geleneklerin ve klişelerin dışında hayal etmeye ve yaratmaya itiyor. LomoChrome Turkuaz film ile olağanüstü mavi ten tonuna ulaşmak, cesaret etmeyi seven bir vizyoner için bir sonraki zorluktur - ve Japon fotoğrafçı @hodachrome'un işi de budur.

Krediler: hodachrome

Kareyi Doldur

Lomografici @xsara'nın çalışması bizi yeni açılara bakmaya itiyor. Bu keskin bakış açısı, karenizi yeni bir bakış açısıyla doldurmak için şeklinizi ve formlarınızı çizecektir.

Krediler: xsara

Eşleştirme Konuları

Çift pozlama için zaafımız var ve yaratıcılığınızla birleştiğinde çok mutlu oluyoruz. Bu havalı tonlu samimi portrelerle Lomographer @lafilledeer onun hayatına bir pencere açıyor.

Krediler: lafilledeer

Sürreal Bakış Açısı

Splitzer'dan yapılan gerçeküstü manzaralar, fotoğraf makinelerimizin alameti farikasıdır ve LomoChrome Turquoise ile daha da fantastik hale geliyorlar. @saturedcamtar'ın onları kullanışına ve bu manzara serisini tercih edişine bayıldık.

Krediler: saturedcamtar

Kaliteli Zaman İyi Geçirilmiş Bir Zamandır

@furn7973'ün yaptığı gibi, evcil hayvanını al ve yemyeşil bir ormana yürü -- bu sana ve LomoChrome Turquoise filmine iyi gelecek. En sevdiğiniz şeyi yaparak en iyi arkadaşlarınızla zaman geçirmekten daha iyi bir şey yoktur. Burada olmaktan ve sizlerle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Krediler: furn7973

Soyut Duyguların Dünyası

Bu galeriyi kapatmak için, Topluluğumuzu @lalouve ve @bravopires arasındaki bu harika film takasıyla kutlamaktan daha mutlu olamazdık. Bu galeri bize görsel şiirin hassas algısını veriyor.

Krediler: lalouve

Bu makalenin LomoChrome Turkuaz'ı denemen için sana ilham verdiğini umuyoruz! Bazen sizin de çekmiş olduğunuz fotoğrafları bulmakta yetersiz kalabiliyoruz ve bu filmle çekilmiş en sevdiğiniz karelerden bazılarını bizimle paylaşmanızı öneririz!

eparrino tarafından, 2021-11-18 tarihinde ve #donanım #insanlar başlığında yazıldı.
Lomography Türkiye tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler