Lomography Experimental Lens ile Çoklu Pozlama

Lomography Experimental Kiti Mikro 4/3 dijital fotoğraf makinenle çalıştırmadan önce yapman gerekenler listesini daha önce yayınladık. Bu yazılarda da çoklu pozlamalar hakkında bilgiler de verdik. Çoklu pozlamayı sadece iki kare olarak değil istersen üç ve ya daha fazla kareyi bir araya getirerek yeni bir fotoğraf yaratabilirsin!

Lomography Experimental Lens Kiti üç ayrı lens seçeneği sunuyor: standart 24mm lens, geniş açı 12mm lens ve fisheye lens( 160° çekimler). Bütün lensler sana çoklu pozlama yapma imkanı sunuyor.

Lomography Experimental Lens Kitiyle çoklu pozlama yapman oldukça basit; istediğin kareleri seçmek ve deklanşöre basmak. Lomography Experimental Lens ve Mikro 4/3 dijital fotoğraf makineni kullanarak çoklu pozlama yapmak için tek ihtiyacın olan deklanşöre iki kere basmak ve ya deklanlörün açık olduğu sırada( bulb modunda) çekim yapmak.

Artık Lomography Experimental Lens Kit ile nasıl çoklu pozlama yapacağın hakkında bilgin var, tek ihtiyacın olan şey ilham. Burada Lens Kiti kullanılarak çekilmiş, yaratıcılığını arttırabilecek bazı örnekler var.

Yaratıcı çekimlerini == Lomography Deneysel Lens Kit== ile tatmin et. Bu lens kiti mikro 4/3 dijital fotoğraf makineleriyle uyumlu ve sana üç adet lens olarak geliyor: standart 24mm, geniş açı 12mm ve fisheye. Bu süper yaratıcı lens kiti sana geniş açı, fisheye ve çoklu pozlama kullanma şansı veriyor ve fotoğraflarını renk jelleriyle renklendiriyor. Experimental Lens Kit Sitesi ya da Online Shop ziyaret et!

Lomography Experimental Lens Kit hakkında daha fazla makale oku:

Lomography Experimental Lens Kiti sunarız!

Lomography Experimental Lens Fotoğraf Makinesine Nasıl Takılır?

Lomography Experimental Lens Kit: Mathias Pesjak'ın ilk izlenimi

jillytanrad tarafından, 2013-10-22 tarihinde ve #lifestyle #lomography-experimental-lens-kit #micro-4-3 #micro-four-thirds başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler