Lomography Experimental Lens ile Renkli Fotoğraflar

En sevdiğin renk hangisi? Hayatının her anını farklı renklerle mi hatırlamak istiyorsun? Lomography Experimental Lens Kit ile fotoğraflarını renklendirmek artık çok kolay!

Dünyayı tozpembe, yeşil ya da kırmızı gör. Hayat çok güzel ve düşündüğünden daha renkli ve artık sen de istediğin renge dönüştürebilirsin.

Etrafta gezerken karşına birden muhteşem bir manzara, nefes kesici bir mimari eser ya da unutmak istemediğin bir an çıkabilir ve bu fotoğraf karesini renk jelleri sayesinde istediğin renkte çekebilirsin. Aşağıdaki fotoğraflara bir göz at ve ne düşündüğünü bizimle paylaş.

Yaratıcı çekimlerini == Lomography Deneysel Lens Kit== ile tatmin et. Bu lens kiti mikro 4/3 dijital fotoğraf makineleriyle uyumlu ve sana üç adet lens olarak geliyor: standart 24mm, geniş açı 12mm ve fisheye. Bu süper yaratıcı lens kiti sana geniş açı, fisheye ve çoklu pozlama kullanma şansı veriyor ve fotoğraflarını renk jelleriyle renklendiriyor. Experimental Lens Kit Sitesi ya da Online Shop ziyaret et!

Lomography Experimental Lens Kit hakkında daha fazla makale oku:

Lomography Experimental Lens Kiti sunarız!

Lomography Experimental Lens Fotoğraf Makinesine Nasıl Takılır?

Lomography Experimental Lens Kit: Mathias Pesjak'ın ilk izlenimi

jillytanrad tarafından, 2013-10-31 tarihinde ve #lifestyle #gel-filters #lomography-experimental-lens-kit #micro-4-3 #experimental-lens-galleries başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler