Sirkeci Tren Garı'nda Fotoğraf Macerası

Uzun zamandır gitmediğim Sirkeci’de, ilk uğradığım yer Sirkeci Tren Garı oldu her zamanki gibi. Ama bu sefer biraz maceralı geçen bir çekim oldu.

Krediler: merveengin

Bulaşık makinesinde yıkadığım Sunset Strip'i La Sardina'ma takmıştım ve denemek için sabırsızdım. Çekim için yolumu birçok tarihi bina ve renkli manzaralar bulabileceğiniz Sirkeci’ye çevirdim. E gitmişken tren garına uğramamak olmazdı. Gara girdiğimiz anda gözlerim eski trenleri aradı. Böylece garın sonuna kadar gitmeye karar verdim ve beklediğim manzara karşımdaydı. Arkadaşım ile hemen filmlerimizi sarmaya ve çekime başladık.

Krediler: merveengin

Garın sonuna geldiğinizde karşınıza, uçsuz bucaksız raylar, tren bakım atölyesi ve harika renkleriyle eski bir iki tren çıkıyor. İki kişi yanımızda toplam 7 fotoğraf makinesi vardı ve hepsiyle her şeyi çektik. Günün maceralı kısmı ise, çekim bittikten sonra garda çekim yapmanın yasak olduğunu hakkında bizi uyaran bir güvenlik görevlisi yanımıza gelmesiydi. Yani garın bir bölümünde çekim yapmak yasak. Ancak bizim kadar şanslı ve hızlıysan güzel şeyler yakalayabilirsin.

Krediler: merveengin

Neden bilmiyorum ama raylar bana fotografik olarak çok çekici geliyor. Hatta tren raylarını çoklu pozlayarak çok farklı fotoğraflar ortaya çıkarabilirsin.

Krediler: merveengin

Yolun Sirkeci’ye düşerse şansını denemekten çekinmeyin! Ve rayları çoklu pozlamaktan da!

merveengin tarafından, 2014-04-11 tarihinde ve #lokasyonlar #analog #location #tren #select-type-of-location #la-sardina #sirkeci #fotograf #sehir-maceralari başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler