Sabah'ın en iyi fotoğrafları, Malezya

Borneo’nun güzel bir adasında yer alan Sabah, Malezya’yı oluşturan 13 eyaletten biri. Sabah Malezya’daki en büyük ikinci eyalet. Sabah doğal çeşitlilikler, kendine has kültürleri, eğlence maceraları, enfes sahiller ve maceracı damaklar için fantastik mutfağıyla cömertçe kutsanmış.

Krediler: mandecster

Burada görülebilecek yerler ve yapılabilecek şeylere şaşırmakla kalmayıp, aynı zamanda kendine özgü Sabahi misafirperverliğiyle ağırlanacaksınız. Sabah’ın kendine özgü kültür ve geleneklerini keşfedin ve hayatınız boyunca unutmayacağınız güzel anıları deneyimlemeye hazır olun! “Rüzgarın Altındaki Diyar – Sabah”ın güzelliğine Lomographlarla şahit olalım!

Krediler: watttan
Krediler: ahdeedas
Krediler: jonathanscv
Krediler: filem-o-rama
Krediler: yapfl
Krediler: gladys
Krediler: ten1o

Her yayınlanan Doğu Malezya LomoLocations yazısı için 2012 Mart-Nisan tarihlerinde, Lomography Malaysia tarafından 5 ekstra domuzcuk kazanın!

Daha fazla muhteşem Sabah fotoğrafları arıyoruz, bu yüzden onları LomoHomes’unuza yüklemeyi unutmayın ve onları “Sabah” ve “Malaysia” olarak etiketleyin! Lomo, Doğu Malezya’da!

eva_eva tarafından, 2012-05-02 tarihinde ve #haberler #sabah #malezya #fotograflar #en-iyi #ruzgarin-altindaki-diyar #dogu-malezya başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler