Lomography M 4/3 Experimental Lens Kit ile Her Şeyin Fotoğrafını Çek

Lomography Experimental Lens Kit sonunda geldi. Bu devrimsel lens tüm dijital severlerin analog rüyalarının gerçek olmasını sağlayacak. Heyecanı daha da arttırmak için, ilk gösterimde keyfine keyif katmak için farklı objelerin fotoğrafları seçtik.

Lomography Experimental Lens Kit ile portreler, manzara, mimari, sabir objeler, güneşin altında fotoğrafını çekmek istediğin her şeyi fotoğraflayabilirsin. Bu yeni heyecan verici buluş, sana gerçek optik çoklu pozlama çekerken farklı teknikleri ve renkli filtreleri de deneme şansı sunacak. Micro 4/3 fotoğraf makineleri artık çok daha yaratıcı! Fotoğraflara bir göz at istersen.

*Lomography Experimental Lens Kit* ile deneyselliği son noktaya taşı. Bu lens tüm Micro 4/3 dijital fotoğraf makineleri ile uyumlu ve 3 farklı lens içeriyor: standart 24mm, wide-angle 12mm ve fisheye. Bu süper yaratıcı lens seni geniş,açılı, balıkgözü ve çoklu pozlamalı fotoğrafları renkli jellerin katacağı renk doygunluğuyla bir araya getiriyor. Experimental Lens Kit Sitesine göz at ve kendi lensini Online Dükkan'dan hemen al!

jillytanrad tarafından, 2013-10-17 tarihinde ve #haberler #micro-4-3 #lomography-m-4-3-experimental-lens-kit #m-4-3 başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler