Fujicolor C200 35mm: Güneşli Günler İçin Yapılmış Bir Film!

Bu film, yaz sezonlarında yanımdan ayırmadığım bir film. Filmi hem spor hem de sokak fotoğrafları çekerken kullanıyorum. Güneşli havada çektiğim fotoğrafları bu yazıda görebilirsin. Bu film hareketli çekimler ve doğa fotoğrafları için iyi bir seçim! Yazıya bir göz at ve fotoğrafları incele!

Klasik fotoğrafçılığı çok seviyorum. Çekimlerimde çapraz banyolma işlemini ve klasik kompozisyonları çok kullanıyorum. Bu filmi de güneşli günlerde çekeceğim renkli fotoğraflar için kullanıyorum. Az grenli, keskin renkli, güzel kontrastlar yakabildiğim uygun fiyatlı ve kaliteli bir film! İtalya’da golf kulübünde çektiğim bu fotoğraflar Fuji C200 ile çekildi:

Krediler: sirio174

Bu film neredeyse Fujicolor 100 (İtalya’da bulması oldukça zor) filminin greniyle eşit miktarda grenli, daha az kontrastlı ve doygun renkli. Doğa fotoğraflı için oldukça ideal.

Krediler: sirio174

Ben genelde bu filmi portre ve sokak fotoğrafları için kullanıyorum. Nötral renkleri hoşuma gidiyor.

Krediler: sirio174
20×30cm baskılarında çözünürlüğü harika ve oldukça az grenli.
Krediler: sirio174

Ters ışıkta bile güzel sonuçlar elde edebilirsin! Siluetler karanlık çıktı gibi bir derdi yok! Ayrıca kapalı havalarda çekilen fotoğraflarda, mavi rengin soğuk etikisi taramalarda kolaylıkla düzeltilebiliyor! Bu fotoğraflar Como’daki Fuji Frontier Mini Lab’de tab edildi.

Krediler: sirio174

Deklanşör hızını güneşli günlerde 1/250s olarak, ideal derinliği yakalamak için dar diyafram (F8 den F16) seçebilirsin. Eğer hareketli ve ya spor fotoğraflar için bu ayarlar uygulanabilir.

Krediler: sirio174

Bu fotoğrafların hepsi İtalya’nın Kuzey’yindeki Appiano Gentile’de, Virginia Golf Club’da halka açık golf ve rugby gösterisi sırasında çekildi. Fotoğraflar, bu iki muhteşem sporu anlamak için muhteşem bir yol.

Krediler: sirio174

Lomography fotoğraf makinenle bu filmi dene ve ortaya çıkacak güzel sonuçları kendi gözlerinle gör!

sirio174 tarafından, 2013-12-15 tarihinde ve #donanım #nature #sport #review #sun #sunny-day #fujicolor #requested-post #c200 #general-purpose başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler