Sprocket Rocket: Ekonomik Bir Panoramik Fotoğraf Makinesi

Sprocket Rocket Lomograficiler arasında en popüler fotoğraf makinelerinden biri. Fotoğraf makinesi 9 güzel renkte mevcut ve geniş açı lensi sayesinde harika panoramalar çekiyor. Bu panoramik mucize hakkında daha fazlasını öğrenmek için okumaya devam et!

Sprocket Rocket Lomography tarafından üretilen, normal fotoğraf makinelerinden daha geniş bir görünüşü olan ultra geniş açılı bir makine. Daha önce belirtildiği gibi, Sprocket’in 106° geniş görüş açısı vardır. Bu da neredeyse Horizon Fotoğraf Makineleri kadar güzel fotoğraflar elde etmemizi sağlar. Sprocket Rocket’ın 9 güzel rengi arasından kendine uygun olanı seçebilirsin.

Sprocket Rocket klasik 35mm film (herhangi bir mağazadan bulunabilir) ile kullanılır. Ultra geniş açılı lense ek olarak, Sprocket Rocket film deliklerini de fotoğrafına dahil ediyor. Fakat istemiyorsan onları maske yardımı ile kolayca kapatabilirsin. Negatif boyutu film delikleri ile 36 × 72, maske ile 24 × 72′dir.

Makine çok geniş, ama aynı zamanda hafif ve yanında taşımak için çok uygun. Ergonomik sapı sayesinde eline mükemmel bir şekilde oturur. Sprocket Rocket ile bulanık fotoğraflar elde etmek neredeyse imkansızdır.

Geri sarma mekanizması sayesinde uzun ve çoklu pozlamalar da çok kolay. Başka bir “yenilik” de filmi geri saran ikinci kol. Pozlanmış fotoğraflara kolaylıkla geri dönebilirsin.

Krediler: simonesavo

Sprocket Rocket ile çekilen fotoğraflar keskin ve belirgindir.

Krediler: simonesavo

Bazı çift pozlamalar.

Krediler: simonesavo

Sprocket Rocket ile 0,60 m’den 1 m’ye, 1 m’den de sonsuza fotoğraf çekmek mümkündür.

Krediler: simonesavo

Ayrıca Bulb modunda uzun pozlama yapabilirsin.

Panoramik fotoğraflar elde etmek için bir alternatif arıyorsan ve çok para harcamak istemiyorsan, tercihin kesinlikle Sprocket Rocket olmalı!

simonesavo tarafından, 2014-07-13 tarihinde ve #donanım #mm #review #post #panoramic #rocket #lomo #135 #sprocket #simonesavo #richiesti başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler