Kendin Yap: Lomo Makinene Birkaç Adımda Dekupaj Yap!

Lomo fotoğraf makinenin eşsiz ve modern görünmesini aynı zamanda da romantik ve havalı olmasını istiyorsun ama nasıl yapacağın hakkında hiçbir fikrin yok ayrıca ellerinin yapıştırıcı olmasından da korkuyorsun. Merak etme, bu çok kolay ve sadece birkaç dakikanı alacak.

Dekupaj neredeyse tüm materyallere kağıt yapıştırarak yapılan çok eski bir teknik: eşyalara, fotoğraf albümlerine, tabaklara, seramiklere, çerçevelere, aynalara… (Bu teknik hakkında daha fazla bilgi için )

Ben Diana F+ Edelweiss ’ıma dekupaj yaptım, ama bence La Sardina DIY veya herhangi bir beyaz Lomo fotoğraf makinesi için de iyi bir fikir. Eğer fotoğraf makinen koyu renkse, bazı yerlerini beyaz akrilik boyayla tekrar boyaman gerekir çünkü dekupaj kağıdının görülmesi için beyaz arkaplana ihtiyacı var.

Tüm ihtiyacın olan:

  • (beyaz) fotoğraf makinesi,
  • İnce kağıt veya ilginç bir peçete (sadece ilk katı),
  • Makas,
  • Su bazlı cila ve yapıştırıcı (ben “Art potch” kullandım)
  • ve bir fırça.

İnce kağıttan Lomo makinene yapıştırmak için seçtiğin şekilleri kes:

Dekupaj yapmak istediğin alana ince bir kat yapıştırıcıyı fırçayla sür ve ince kağıdı nazikçe üzerine yapıştır (kağıt ve yüzey arasında hava kalmamalı):

Dekupajlı makinenin çok fazla hasar görmemesi için, kuruduğunda üzerine ince bir kat daha yapıştırıcı sür.
Artık eşsiz ve gösterişli bir Lomo fotoğraf makinen var!

Lomography aşktır:

diane-blax tarafından, 2013-03-06 tarihinde ve #donanım #dersler #camera #tutorial #tipster #handicraft #select-type-of-tipster #select-what-this-tipster-is-about #kendin-yap #diy-camera-lomography-how-to-decoupage-diana-f-edelweiss-la-sardina-diy başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler