Pop 9 İncelemeleri

Pop 9, isminden de tahmin edileceği gibi, dokuz birbirinin aynısı fotoğrafı, Andy Warhol’un ünlü eserlerinden biriymişçesine tek bir kareye sığdıran, analog bir çoklu lens harikası. Cephanene, eğlenceli bir fotoğraf makinesi ekleme istersin belki diye arşivlerimizi kazdık ve Pop 9 ile ilgili bu aydınlatıcı incelemeleri bulduk!

Çok Yönlü Pop 9gvelasco

Bazı insanlar, bu küçük mücevhere olan inançlarını çok hızlı kaybedebiliyorlar. Ancak, biraz eforla ile Pop 9, çantalarındaki en esnek fotoğraf makinesi olabilir.

Lomography Pop9 : Soyutlama Makinesizark

Andy Warhol yaşasa, Pop 9’un hayranlarından biri olabilirdi. Campbell’s Soup Cans (Campbell’in çorba konserveleri) eserini veya Warhol’un portrelerini, birer Pop 9 fotoğrafı olarak hayal etsenize…

Krediler: guitarleo

Pop 9 - Benzersiz 9guitarleo

Dokuz fotoğrafı aynı zamanda ve tek karede çekmek. Kim bunu yapabilir? Evet, Pop 9. Kullanması kolay, taşıması rahat ve hepsinden önemlisi; sana mükemmel 9’u veriyor.

Lomography POP9 ile Eğlence Sanatızakguy

Sanatı, kolaylaştıran basit bir fotoğraf makinesi. Tam da Pop-art düşkünlerine uygun bir parti arkadaşı.

POP9: Barlak Portrelerbluemie5

Eğlenceyi ve heyecanı, deklanşöre her basışta dokuz kez yaşatan, Lomography’nin en çok lense sahip fotoğraf makinesi! Dahili flaşı, iç mekanlardaki aktivitelerde kullanımı için de oldukça güven verici Tek karede birbirinin aynı dokuz fotoğrafıyla birlikte, Pop 9’un özellikle de portrelerde en iyisi olduğunu düşünüyorum. Siz de katılıyor musunuz?

Pop9!cyan-shine

Pop 9 tam olarak ideal bir parti makinesi. Dahili flaşı sayesinde; zorlayıcı aydınlatma koşulları bile seni büyüleyici fotoğraflar çekmekten alıkoyamıyor!

Julien Matabuena tarafından, 2015-04-01 tarihinde ve #donanım #review başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler