1994 Yılında Lomography'e Yön Veren Fotoğraflar

1994 Lomography için ne muhtemeşem bir yıl! Uluslararası Lomography Topluluğu doğduktan iki yıl sonra, ilginç olaylar yaşanmaya başladı. New York ve Moskova'da eşzamanlı olarak düzenlenen Lomography sergileri açıldı: Devasa canlı LomoWall'lar her şehirde kuruldu. Ayrıca, 1994 Berlin'de ilk Lomography Embassy Store'un kurulduğu yıl oldu.

Krediler: superlighter, ecchymoses, sirio174 & ehmahh

Aynı zamanda 1994 World Wide Web'in doğdu - ve elbette LSI, lomo.com'u başlatarak WWW'yi işgal etti. Lomography'de ilginç olaylar yaşansa da dünyanın birçok yerinde de inanılmaz olaylar yaşandı, Lisa Marie Presley Michael Jackson'la evlendi, Brezilya ABD Dünya Kupasını kazandı ve Nirvana'nın gizemli üyesi kurt Cobain dünyaya veda etti. Ucuz Roman (Pulp Fiction ve Esaretin Bedeli(Shawshank Redemption) sinemaları salladı; Beastie Boys ise Sabotage için en havalı müzik videolarından birini piyasaya sundu.

İlk kez birkaç Lomografici yeni sanal evlerine yerleşti ve analog hareketi desteklemeye başlamıştı. Lomo On!


Çekimlerini gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi resimlerini göndererek kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol! Lomography'nin 25 Yılı resmi sitesine göz at! Ayrıca sosyal medyada bizi takip etmeyi unutma! Partilerden sergilere, hediyelerden, daha fazlasına kadar hala gelecek tonlarca kutlama var!

2017-07-30 #kültür #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler