1997 Yılında Lomography'e Yön Veren Fotoğraflar

1997 değişik olayların yaşandığı yıldı. Bazıları inanılmaz, bazıları ise trajikti ama hepsi unutulmazdı. Jack ve Rose'un buz gibi sularda bir moloz parçası üstünde yüzdüğü sahneyi kim unutabilir ki? Film 1998'te Academy Awards ödüllerini, 11 ödül ile silip süpürmüştü. Korkunç ve zamansız bir kaza sonucu ölen Prenses Diana'nın ölüm haberi tüm dünyayı gözyaşlarına boğmuş ve uzun bir süre insanlar yas tutmuştu. Aynı zamanda radyolar Hanson'ın müzik listelerinde birinci olan şarkısı "MMMBop" ile enerji dolmuştu.

Krediler: buckshot, ecchymoses, superlighter & sirio174

Tüm bu olaylar "geçmişe dönüş" olarak düşünülse de hala 1997'nin bize yaşattığı harika hislerin etkisinden çıkamadık. Aynı etki sevgili Lomograficilerin bizimle paylaştığı fotoğraflar içinde geçerli! Bu canlı fotoğraflar hayat dolu! O yılda eğlendiğimiz anlar, şahit olduğumuz olaylar gibi unutulmazdı.
---

Çekimlerini gönderdin mi? En sevdiğin yerlerin en iyi resimlerini göndererek kendi LomoWall'unu oluşturmak için kayıt yaptırarak küresel fotoğraf sergisi yaratmamıza yardımcı ol! Lomography'nin 25 Yılı resmi sitesine göz at! Ayrıca sosyal medyada bizi takip etmeyi unutma! Partilerden sergilere, hediyelerden, daha fazlasına kadar hala gelecek tonlarca kutlama var!

2017-08-09 #kültür #25thanniversary #25yearsoflomography

Daha İlginç Makaleler