Sprocket Rocket ile Muhteşem Manzaralar

Nereye gidersen git, fotoğraflanmaya layık manzaralar seni bekliyor. Zaman ayırıp, manzaranın tadını çıkaran maceracılar için oradalar. O maceracı sen ol! Hepsini içine çek ve tüm bu geniş manzarayı tek bir fotoğraf karesine sığdıracak panoramik bir makine tercih et. Sprocket Rocket sana her fotoğrafta fantastik panoramalar verecek.

Krediler: hodachrome

Renkleri Öne Çıkar

Bazı manzaralar renkli olarak daha güzel görünür. Sprocket Rocket ile muhteşem gökyüzleri, dağlar ve yapıları fotoğrafına yansıt. Geniş açılı lensi ile tüm bu güzellikleri tek bir kareye sığdırabilirsin!

Krediler: fisheyemary, ryszardl70 & dida

Siyah ve Beyaz Duyguları Göster

Renkler için bir zaman olduğu gibi, monokromun da kendine özgü bir zamanı var. Sprocket Rocket ile ikisini de yapabilirsin. Eğer daha melankolik hissediyorsan siyah ve beyaz film tercih et. Dramatik görüntüler ve gece çekimleri siyah & beyazla çok daha farklı görünecek.

Krediler: mafiosa, kevinhodur & crevans27

Dia Film ile Ortamı Canlandır

Renkli mi tercih ediyorsun? Neden dia film denemiyorsun? Dia filmler, manzaralara çarpıcı tonlar eklemek için ideal. Sprocket Rocket doygun renkler ve etkileyici vinyetlerde de seni tatmin edecek! Bırak da renkli negatif banyo dostun olsun.

Krediler: blueskyandhardrock & ryszardl70

Güneş Tonlarını Yansıt

Eğer biraz deneysel takılmak istiyorsan, neden Lomography Redscale film denemiyorsun? Estetik ve teknik olarak sana yeni bir deneyim sağlayacağına eminiz. Hazır bir redscale film alabilir ya da kendi redscale filmini yapabilirsin.

Krediler: ryszardl70, cryboy & fisheyemary

Film Şeritlerini Göster

Geniş açısının yanı sıra, Sprocket Rocket film şeritlerini de pozlaması ile tanınıyor. Bunu kendi avantajına kullan. Tamamen analog bir görüntü için film şeritlerini de pozla.

Krediler: purepaty, frenchyfyl & oskar73

Sprocket Rocket ile manzaralarını öne çıkartmanın pek çok yolu var. Tek ihtiyacın biraz hayal gücü ve analog fotoğraflar için hissettiğin açlık. Bu tüyoları deneyip, kendin için yepyeni manzaralar yaratabilirsin. Hemen Online Dükkan’a uğra ve kendi makineni satın al, çektiklerini ise 1 milyonu aşkın üyesi Topluluğumuzda paylaşmayı unutma!

cheeo tarafından, 2018-05-18 tarihinde ve #donanım başlığında yazıldı.

Bahsedilen Ürün

Lomography Sprocket Rocket

Lomography Sprocket Rocket

O sevilen film deliklerine adanmış Sprocket Rocket, süper geniş açılı lensiyle 35mm filmin tüm alanını mükemmel bir şekilde pozluyor. Film delikleri her fotoğraflında ön plana çıksın. Sprocket Rocket fotoğraf makinesi ile süper panoramik fotoğraflar çek.

Daha İlginç Makaleler