Sıvı Çılgınlık - Deli bir Film Çorbası Deneyi

1

Yeni şeyler denemekten daha çok sevdiğimiz bir şey yok. Bu yüzden, hem senin hem de Lomography Renkli Negatif filminin hoşuna gidecek bir alkol karışımı yapmaya karar verdik. Bu Lomography temalı kokteyl ile zamanın nasıl akıp geçtiğini anlamayacaksın bile.

Fotoğraf:Samuel Eder

Karıştırmaya başla!

Malzemeler

  • 4 fincan tatlı çay
  • 3/4 fincan Rom
  • 1 fincan doğranmış dondurulmuş şeftali sliced frozen peaches
  • Biraz limon suyu

Tüm malzemeleri toparlayıp, bu muhteşem lezzetleri bir bardağa koyup karıştır; ve sonra da istersen, yarattığın kokteylin tadına bak. Bir sonraki aşamada en önemli malzemeyi ekleyeceksin: bir rulo Lomography Renkli Negatif film! Voilà — kendi Lomography Kokteyl’ini yarattın.

Fotoğraflar:Samuel Eder

Unutma! Bu kokteylin lezzetli olduğunu biliyoruz, ancak kokteyle eklediğin malzeme tercihin ne olursa olsun, filmin alkolik macerasını tamamladıktan sonra kalanı asla içme.

Filmin etkilenmesini bekle

35mm film kutusunu kokteyl karışımında altı saat kadar bekletmeni öneririz. Arkana yaslan ve yaz renklerinin, filmine ton vermesine izin ver. Bekleme süresi tamamlandıktan sonra filmini iyice duru su ile yıkamayı unutma. Ayrıca film banyosu için götürdüğünde, filmini yıkayacak kişiyi, film çorbası yaptığın konusunda uyarmayı unutma.

Fotoğraflar:Samuel Eder

Farklı bekleme süreleri ile deneyler yaptık ve Lomography Renkli Negatif filmin beş saatin ardından yaz tonlarına büründüğünü fark ettik. Filmini bekletme süren arttıkça, etkinin çılgınlığı da artacak. 35mm filmini bu alkollü karışımda çok sarhoş etmemeye dikkat et, yoksa tüm yaz anılarını unutabilir!

Fotoğraf:Samuel Eder

Sıvı Çılgınlık

Bir dur, neler oluyor, bu çılgın renkler de nereden geldi? Lomography Renkli Negatif bu karışımın tadına bakınca, filmin emülsiyonu rom, limon suyu ve çaya karşı tepki göstermeye başlıyor. Her malzeme filmi eritmeye başlayıp, sonunda bir renk katmanında karar kılıyor. Film, bu çılgın karışımın saldırısı sonucunda, işte buradaki fotoğraflarda olduğu gibi tatlı yaz tonları elde ediyor:

Fotoğraflar:Samuel Eder

Rom ya da çay sevmiyor musun? Sorun değil! Filmini şarap, çorba, limonata ya da asit içeren herhangi bir şeyde bekletebilirsin. Tüm listeye buradan bakabilirsin. Yaratıcılığa başlamak için hemen Lomography Renkli Negatif film al ve kendi deneylerini yap!

sameder tarafından, 2018-08-23 tarihinde ve #donanım #dersler başlığında yazıldı.

Bir Yorum

  1. merveebasturk
    merveebasturk ·

    Vay canına! muhteşem tonlar (:

Daha İlginç Makaleler