Lomography Awards: Koordinatların Dışında: Lomography X British Ecological Society: Zorlu Koşullarda Yaşam

768 Gönderi · Bitti ·
Lomography X British Ecological Society: Zorlu Koşullarda Yaşam

Lomography ve British Ecological Society olarak bir araya geldik ve online dükkanımızda geçerli hediye çeklerinin yanı sıra bu fantastik organizasyona bir yıllık üyelik de kazanacağın bu yarışmayı yarattık!

British Ecological Society, dünyanın dört bir yanından gelen araştırma projelerini destekleyen dünyadaki en eski ekolojik toplumdur. Yaşamın aşırı bir ortamda nasıl geliştiğini inceleyen bu yarışma için onlarla bir araya geldik.

Arşivini karıştır veya flora ve faunanın zorlu koşullarda nasıl adapte olduğunu ve büyüdüğünü inceleyen yeni bir analog fotoğraf serisi çek. Belki de aşırı büyümüş ve parçalanmış bitkilerin olduğu terk edilmiş bir binayı ziyaret etmişsindir veya şiddetli kış koşullarında bile dolaşan hayvanları görmüş olabilirsin. Organizmalar ve yaşam alanları arasındaki bu etkileyici etkileşimlere değinen bir fotoğraf çektiysen, görmek isteriz!

Her katılımcı en fazla 10 fotoğraf gönderebilir kazanan British Ecological Society altında yayınlanan altı makaleye erişim sunan bir yıllık Online üyelik kazanacak. Her çeyrek yayınlanan dergileri "The Niche" ödülünün yanı sıra, etkinliklere indirimli giriş ve kendi online yarışmalarına katılım hakkını da kazanacaksın! Takip eden dört kazanan Online Dükkan’da geçerli 50 Euro değerinde hediye çeki kazanacak. Bu yarışma TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019 dahilindeki Koordinatların Dışında kategorisi ön elemesi niteliğindedir.

Fotoğraf: helena-costa

Kazananlar

Tebrikler: preschelleanndb, freepaddy, chrislovelock, duffman & liviahyams.