Dünya Çapındaki Lomograficilerden Dünya Kupası Fotoğrafları ⚽️

FIFA Dünya Kupası devam ederken, gelecek yıl Kadınlar Kupası takip edecek, bu deneyimin turnuvanın nihai çıktılarından nasıl daha fazlası olduğuna bir göz atıyoruz. Dünya Kupası, dünyanın her yerinde ilgi çekici birçok kişisel hikayeyi beraberinde getiriyor. Lomograficiler tarafından çekilen bu fotoğraflar oyuna yakından bakmamızı sağlıyor ve yaşanan dostlukları, bağlantıları ve duygu yüklü anları gösteriyor.

Krediler: djmusician, cassijones, shoao, aciano, wil6ka, catarella & j0hnny3oy

Herhangi bir uluslararası spor etkinliğinde olduğu gibi, Dünya Kupası 🏆 da tüm ulusları tek bir bayrak altında bir araya getirme gücüne sahiptir. Aileler, arkadaşlar ve komşular, ülkelerinin zafer kazanma şansını desteklemek için çoşkuyla bir araya gelirler. Taraftarlar yeni kültürlere tanık olur, arkadaşlar edinir ve hayatta bir kez yaşanabilecek bir deneyime tanık olmak için ev sahibi ülkeye akın ederler. 🏟

Krediler: why-yu, kleeblatt, joleelomo, wil6ka, lomomowlem & bloomchen

Takımı hiçbir zaman finale kalamayan bir ülkeden biri olarak, Dünya Kupası deneyimimi yalnızca eleme turlarında yaşadım. Ama yine de ülkelerine zafer kazandırmaya çalışmak için izlemek ve tezahürat yapmak heyecan verici. Kısa bir süre önce kadın takımımız, tarihimizde ilk kez uygun nitelikte oldu ve önümüzdeki yıl Kadınlar Dünya Kupası'na gidecek.

Krediler: wil6ka, istionojr, polkaroo, earlybird, why-yu, alexesca98, aciano & abbsound

Yıllar boyunca turnuvanın harika fotoğrafları için tüm Lomograficilere teşekkür ediyoruz.Sizin de özel bir Dünya Kupası veya Futbol anınız var mı? Aşağıya yorum yapın ve bizimle paylaşın!

rocket_fries0036 tarafından, 2022-11-26 tarihinde ve #kültür #insanlar #lokasyonlar başlığında yazıldı.
Lomography Türkiye tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler