Konstruktor DIY Kit - Ben Yapabildiysem Herkes Yapar

Genelde Kendin Yap ürünler aldığımda yarısına gelmeden pes ederim fakat Lomography Konstruktor’ü yapmak oldukça basit ve makine çok güzel görünüyor.

Konstruktor’ümü aldığımda çok heyecanlı ve mutluydum. Kutusu çok güzel ve artık fotoğraf makinemi yaptığım için onu başka bir şekilde kullanabilirim.

Önce makineyi doğrudan monte etmeye başlamak istedim fakat böyle yaparsam sadece bi kısmını tamamlayabileceğimi ve bazı parçaları kaybedeceğimi biliyordum. Bu yüzden ev sakinleşene ve tüm parçaları masaya dikkatlice yayarak kuruluma başlayacak duruma gelene kadar ona hayran kalarak bekledim. Başlangıçta oldukça gergindim ve makineyi bozarsam ne olacağını düşünüp durdum. Fakat talimatları takip etmek oldukça kolaydı ve hata yaptığım birkaç durdumda fotoğraf makinesine bir zarar vermeden vidaları kolayca sökebildim.

Oldukça yararlı bulduğum ve beni yanlış yaptığımı düşünmekten alıkoyan şey ise ‘lomographicsociety’ tarafından YouTube’a yüklenmiş 7 adımdan oluşan video serisi oldu. Monteye başlamadan önce başka birinin nasıl yaptığını izleyebilmek her şeyi çok kolaylaştırdı.

İşte Youtube videolarının linkleri:

1. Adım
2. Adım
3. Adım
4. Adım
5. Adım
6. Adım
7. Adım

Bu fotoğraf makinesinden gerçekten etkilendim. Monte etmesi düşündüğümden çok daha kolay, eğlenceli ve rahatlatıcıydı. Ayrıca fotoğraf makinesinin içinin nasıl olduğunu gösterdiği için bu makineyi öğretici buldum. Bunun dışında fiyatı oldukça uygun ve çok güzel bir fotoğraf makinesi.

Henüz makinemin dışını süslemedim, ilham gelmesi için bekliyorum ama dışarı çıkıp onunla fotoğraflar çekmek için çok heyecanlanıyorum.

aoifeodwyer tarafından, 2013-09-02 tarihinde ve #donanım #videolar #diy #review #building #camera #made #new #excited #pretty #konstrukor başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler