İlk Buluşma için 5 Öneri

İlk izlenimler önemlidir, bu yüzden ilk buluşmayı sakın yüzüne gözüne bulaştırma. Kolayca hoş ve uyumlu olabilirsin, fakat bu hayalindeki kadını ya da erkeği etkilemek için tek başına yeterli olmayacaktır. Biraz çaba sarfet ve hazırlanmak için zaman harca. İşte seni hep istediğin sıcak ve ateşli ilişkiye götürecek ilk buluşma için birkaç öneri.

Krediler: blueskyandhardrock

1. Plaja gidin.
Güneşli güzel bir günde plaja gitmekten daha rahatlatıcı ne olabilir? Denizin derin, gökyüzünün açık mavisini fotoğraflamak için harika bir fırsat. Yaz aylarında oldukça iyi görünecek bir bronzluk elde etmek için de iyi bir zaman. Günün sonuna doğru, analog fotoğraf makinen ile güneşin batışını bekleyebilir ve beraber bir fotoğrafını çekebilirsiniz.

Krediler: hodachrome

2. Akvaryum ziyaret edin.
Akvaryuma gitmek, plaja gitmekle karşılaştırıldığında oldukça sıkıcı görünebilir. Ama deniz yaşamını seviyorsan ve güneş altında ter dökme havasında değilsen, akvaryum en iyi kapalı mekan alternatifi olacaktır. Ayrıca analog randevun ve senin için, suda yaşayan canlıların fotoğraflarını çekme konusunda deneyim kazanma fırsatı olacak.

Krediler: joyceyjoyce

3. Doğa yürüyüşüne çıkın.
Dağlarda gezmeyi ve egzotik bitkileri seven biriysen, doğa yürüyüşüyle geçen bir gün senin için oldukça keyifli olacaktır. Kamp alanı varsa bir çadır götürebilir ve manzaranın tadını çıkarırken temiz havayı içine çekebilirsin. Atmosfer keşfe çıkmak ve analog randevunu yakından tanımak için daha elverişli olur. Lomography fotoğraf makinen seninle bir doğa gezisine çıkıp, eve analog anılarla dönmeye bayılacaktır.

Krediler: lostlittlekid

4. Küçük bir konser izleyin.
Başarılı bir randevu için sohbetin çok önemli olduğu söylenir, fakat diğer taraftan müzik, gecenin geri kalanı için sizi doğru ruh haline sokmaya yardımcı olacaktır. Yakınlardaki konser tarihlerine göz gezdir ve rezervasyon yaptırmayı unutma. Sanatçıyı iyi görebileceğin bir koltuktan bilet aldığına emin ol, böylece sen ve analog randevun sahnedeki grubun etkileyici fotoğraflarını çekebilirsiniz.

Krediler: jezzyjung

5. Turist olun.
Değişik yerler görmek için saatler süren yolculuklarla plaja, dağlara ya da farklı bir şehre gitmenize gerek yok. Kendi şehrinizi bir turistin gözüyle görmeye çalışın. Fotoğraflarınız için de mükemmel başyapıtlar olacak görülmeye değer yerler ve katılmaya değer etkinlikler olduğunu keşfedeceksiniz. Şehrin harikalarını yakalamak için analog randevunu bir geziye çıkarmalısın.

Bu önerilerden birinin senin için işe yaramasını, ikinci, üçüncü buluşmayı ayarlamana ve sonunda, anlamlı ve sevimli bir analog ilişkin olmasına yardım etmesini umuyoruz.

Aşkı kutlama ve paylaşma zamanı! İdeal eşini *Analogue-Affair.com* sitesinde bul ve hep hayalini kurduğun analog ilişkiye başla.

jillytanrad tarafından, 2014-01-31 tarihinde ve #haberler #analogue-affair #analog-iliski #analog-bir-iliski başlığında yazıldı.

Daha İlginç Makaleler