Yeni Petzval Lens ile Şehir Manzaraları

Yeni Petzval Lens, yakın çekimler ve anlamlı portrelerde defalarca kendini kanıtladı. Şimdi de, topluluğumuzun yetenekli üyeleri, bir adım daha atarak Petzval Lens ile şehir manzaraları çekimlerini amaç edindi. Fotoğraflar, karlı dağlardaki yürüyüşçüler, parklarda muhabbet eden çiftler, marketlerdeki aceleci insanlar ya da metroyu bekleyenler gibi şehir hayatının güzel ama sıradan yanlarını kapsıyor. Petzval’in kentsel çekimlerdeki etkisini de keşfetmek için ekranı kaydırmaya devam et!

Krediler: Gimbu, Stardustfai, Aida_dp, Choko3, Petit_loir, Aki_1969, Tattso, Aida_dp, Tattso, Prabu, Koduckgirl, Choko3, Antoniocastello, Muhamad_haid_shamsudin, Q8ieng, Koduckgirl, Nural, Vici, Choko3, Tattso, Lxrichbirdsf, Antoniocastello, Philippe_machado, Tattso, Gimbu, Linuxbcn, Choko3, Fafascinado, Choko3, Vici

Yeni Petzval Sanat Lensi Nikon ve Canon’un analog ve dijital kameralarıyla uyumludur. Online Dükkan'a uğra ve hemen bir tane sipariş et!

pripri2000 tarafından, 2015-05-10 tarihinde ve #donanım #haberler #lifestyle başlığında yazıldı.

Bahsedilen Ürün

New Petzval 85 Art Lens

New Petzval 85 Art Lens

Yeni Petzval 85mm Sanat Lensi ile çekilen fotoğraflar süper keskin odak ve mükemmel döngüsel bokeh etkisi ile anında tanınacak.

Daha İlginç Makaleler