Yeni Yıl Kararları

  • 2017 Mutlu, Sağlıklı ve Fotoğraf Dolu Bir Yıl Olsun!

1. Eski Bir Arkadaşınla Görüş

Krediler: evyz, dida & lomotmot

Bu Yılbaşı Lomo'Instant Automat al ve arkadaşınla her ay birbirinize şipşak bir fotoğraf gönderin. Fotoğrafın altına da not yazmayı mutlaka unutma! Her zaman buluşamayacak olsanız bile, arkadaşınla arayı uzatma; çünkü arkadaşlar iyidir.

2. Yeni Bir Şey Öğren

Krediler: mikeluntzilla, zonderbar & hodachrome

Pinhole fotoğraf makinesi ile temellere geri dön veya orta format ile efsane kareler yakala. Denemen için çok sayıda fotoğraf makinesi, film ve objektifimiz var — bunun yanı sıra tonlarca tüyo makaleleri de sana yardımcı olacak!

3. Formda Kal

Krediler: nikipaniki & robertofiuza

Formda kalmak demek, spor salonunda saatlerce geçirmek demek değil. Fotoğraf çekmek için yürüyüşe başlamaya ne dersin? Şekle gir ve yaratıcılığını keşfet — yanına bir Lomo LC-A+ veya Diana F+ al, dışarı çık ve neler bulabileceğini gör!

4. Daha Fazla Seyahat Et

Krediler: disdis, antibiotyx, meryl & misim

Dışarıda keşfedilmeyi bekleyen güzel, tuhaf ve şaşırtıcı bir dünya var. Yanına Lomography Sanat Lensleri’nden birini al ve maceranı daha keskin, canlı renklerle ve bokehlerle yakala.

5. Kendinle Yarış

Krediler: traaaart, sebastianerras & elvismartinezsmith

Fotoğrafçılık becerilerini daha da geliştirmek için çok sayıda Lomography Yarışması var. Uzun süredir manzara çekmeyi seviyorsan, neden portre yarışmasına katılmıyorsun? Hadi biraz cesur ol ve yeni şeyler dene!

6. Daha Fazla Bağış Yap

Krediler: lomographygallerystorehk & danbarry

En sevdiğin hobinle yardımseverliği niye birleştirmiyorsun? En sevdiğin pozları seç, güzel bir duvar bul ve odanı küçük bir sergi alanına dönüştür. Arkadaşlarını davet et, giriş için ufak bir ücret al ve topladığın parayı bir kuruma bağışla.

7. Hayatı Dolu Dolu Yaşa

Krediler: oldstandby, undiscovered, bloomchen & 80s-analog

O geziye çık, bu partiye git, şu ayakkabıları al, oradaki pastayı ye — 2017, "evet, neden olmasın" dediğin bir yıl olsun. Fotoğraf çek, video çek, kuralları görmezden gel ve iç sesini dinle. Neler yaratacağını görmek için sabırsızlanıyoruz!

2016-12-23 #haberler

Daha İlginç Makaleler