Dünyanın Etrafında Analog: El Cotillo, Fuerteventura, İspanya

"Dünyanın Etrafında Analog" Lomography topluluk üyelerinin belirttiği gibi, dünya genelinde en şaşırtıcı seyahat noktaları için küçük bir kılavuz. Bugün, Susann Bieda (@roxyvonschlotterstein) İspanya'daki El Cotillo, Fuerteventura'nın cennet gibi güzelliğini sergiliyor.

İsim: Susann Bieda
LomoEv: @roxyvonschlotterstein
Sosyal Medya: Instagram
Fotoğraf Makinesi: Lomo Lubitel 166+
Film: Kodak Ektar 100
Yer: El Cotillo, Fuerteventura, İspanya

Krediler: roxyvonschlotterstein

Fuerteventura'nın kuzeybatısındaki El Cotillo'nun küçük balıkçı kasabası, ilk bakışta biraz tatsız görünüyor. Gerçekten de, saatler burada daha yavaş ilerliyor gibi. Ama asıl bu yüzden bu minik bölgeye aşık hissettim. Corralejo gibi turistlerin bildiği yerler dışında burada huzurun ve rüyanın tadını çıkarabilirsiniz. Köyün etrafında dolaşırken kendinizi Kanarya Adaları'ndan tipik lezzetler sunan bir kafeye veya restorana bırakın. Yakınlardaki eski bir savunma kulesi olan Castillo del Tostón'dan, dik sahillerin harika bir manzarasına sahip olacaksınız. El Cotillo çevresindeki doğal plajlar ile yüksek potansiyele sahiptir: Kuzeyde beyaz kumla düz göller ve güneyde altın sarısı kumla kaba uçurumlar. Dahası, bazı plajlar daha büyük dalgalar alıyor, bu nedenle bir sörfçü için gerçek bir cennet. Turizmin yavaş yavaş büyümesine rağmen, El Cotillo'nun sakin bir köy olmayı sürdüreceğini umuyorum.

Krediler: roxyvonschlotterstein

"Dünyanın Etrafında Analog" gezilerini bizimle paylaşmak ister misin? eunice.abique@lomography.com mail adresine, "Dünyanın Etrafında Analog" başlıklı bir e-posta gönder ve unutulmaz seyahetlerini bizimle paylaş. Detaylara buradan ulaşabilirsin.

2017-04-04 #lokasyonlar
Aleyna Doğan tarafından çevirildi.

Bahsedilen Ürün

Lomo Lubitel 166+

Lomo Lubitel 166+

LUBITEL+ AŞIKLAR İÇİNDİR - Lubitel+ kısaca yaşama aşık olanlar için! Manuel ayarları oldukça kolay ve öğrenimi çok keyif verici. Hafif gövdesi ile günlük hayatta yanında taşıman için ideal. Üretimi devam eden ikili lensli son makinelerden biri olarak - piyasadaki en pro-kalite orta format makinelerden biri - Lubitel+ dünya çapındaki analog fotoğrafçılara heyecan verici yeni bir ekipman sunuyor.

Daha İlginç Makaleler