LC-Wide ile LomoChrome Purple Panaromalar

İngiltere ekibimizin Online Müdürü Hannah Brown, LC-Wide kamerasında bir rulo LomoChrome Purple film yükledi ve renkli ve panoramik fotoğraflar çekti. Bize bu geniş açılı lense sahip fotoğraf makinesi ve bilinmeyenliğin güzelliği hakkındaki sevgisinden bahsediyor.

LC-A+'yı her zaman hafif, kompakt ve çekimi kolay olduğu için sevdim, bu yüzden LC-Wide ortaya çıktığında hemen heyecanlandım. LC-A+'nın tüm özelliklerine, süper geniş 17mm lens ve bazı ilave özellikler eklenmesinden daha ne olabilir ki. En sevdiğim püf noktalarından biri, kare çekim maskesini makinenin içine koymadan, kamerayı yarı çerçeveye ayarlayabilmek. Bu şekilde, çerçeveler bir araya geçerek çılgın panoramik efektler veriyor!

Analog fotoğrafçılığın benim için en ilgi çekici yanlarından biri fotoğrafların nasıl ortaya çıkacağını hiçbir zaman bilmemektir. Bu nedenle bir rulo LomoChrome Purple filmi koyup birkaç hafta boyunca rastgele işaretler, dokular, siluetler, binalar ve biraz da klasik çekimler yapmaya karar verdim. Fotoğrafların birlikte birleşişini ve yan yana koyulmasını seviyorum. Bu şekilde görüntüler garip, soyut kolaj oluşturuyor. Gerçekten beni en etkileyen şey, LomoChrome Purple filmindeki renklerdi. Sokak levhaları ve direklerinde çıkan pembemsi ve yeşilimsi tonlar beni şaşırttı.

2017-04-11 #haberler
Aleyna Doğan tarafından çevirildi.

Bahsedilen Ürün

Lomo LC-Wide

Lomo LC-Wide

Dünyayı geniş açılı bir şekilde kaydetmek istiyorsan, 17mm ultra geniş açılı lens ile dünyanın en geniş açılı lensine sahip 35mm kompakt fotoğraf makinesi tam senlik.

Daha İlginç Makaleler