Bu Yılbaşında Parti Havasına Girmenin Beş Yolu

Yılbaşının kapıya dayandığı zamana gelmiş bulunuyoruz. En iyi ruh halindesiniz ve sabah 9'dan akşam 5'e kadar olan işinize küçük bir mola vermek için sabırsızlanıyorsunuz. Bu yılbaşı, hayatınızı kolaylaştırmak ve şimdiye kadarkilerin en iyisine hazırlanmanıza yardımcı olmak istedik.

Krediler: tyler_durden

Tatil başlar başlamaz, kendinizi uygun bir parti havasına sokmaya hazır olacaksınız. Aileniz veya arkadaşlarınızla ya da tek başınıza geçirmeniz önemli değil, yılbaşından en iyi şekilde faydalanmanız için size tüm harika yolları veriyoruz.

Krediler: robertofiuza & joyceyjoyce

Kendi yılbaşı çalma listenizi oluşturun ve hep birlikte şarkı söyleyin

Ruh halinizi canlandıracak bu çalma listesi, klasik yılbaşı şarkılarını söylemekten daha iyi bir yol olabilir. Daha da iyisi, birkaç arkadaşınızı davet edin ve bunu bir yılbaşı karaoke gecesi yapın. Buna bayılacaklar!

Krediler: grazie

Bir yılbaşı partisi verin

Hala karaoke gecesini konuşurken bu yılki partiyi neden şimdiye kadarki en iyi tatil partisine dönüştürmüyoruz. Hepimiz işe ara vermeyi kutlayabiliriz ve bunu yapmanın en iyi yolunun dans etmek olduğunu hepimiz biliyoruz! O geceyi gerçekten sonsuza kadar hatırlamak istiyorsan, arkadaşlarının partideki çarpıcı anları yakalamak için Lomo'Instant 'imizi kullan. Size daha sonra teşekkür edecekler!

Krediler: ironsymphony

Lezzetli yemek zamanı

Yılbaşını kutlamanın lezzetli yemekler denemekten daha iyi bir yolu var mı? Sonunda Christmas market'e gidebilir ve çeşitli lezzetli yiyecek ve şarapların tadını çıkarabilirsiniz. Ve insanların ne dediğini biliyorsun: " Resim yoksa öyle bir şey olmadı!" Ne de olsa bugün yılbaşı ve bu lezzetli yemeklerin hepsini sergilemeye hakkınız var.

Krediler: pinkbutterfly

Kendi yılbaşı dekorasyonunu yap

Evinizi benzersiz bir şekilde dekore etmek, siz ve ailenizin geri kalanı için de eğlenceli olabilir. Yılbaşı, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için yılın en mükemmel zamanı. Ayrıca Noel ışıkları, güzel tatil çekimleri için mükemmel bir arka plan olarak hizmet edebilir!

Krediler: susielomovitz

Anı yaşa

Bu yılbaşında parti yapmayı bitirdiğinizde, bir dakikanızı ayırmayı ve sahip olduğunuz tüm harika şeyler için minnettar olmayı unutmayın. Bazen gelecek hakkında endişelenmeden sahip olduklarınızın tadını çıkarmanın tek yolu budur.


Tüm Lomography ekibi adına, Mutlu Tatiller diliyoruz!

2021-12-28 #haberler
Lomography Türkiye tarafından çevirildi.

Daha İlginç Makaleler